Boka tid

Bokning sker till respektive fysioterapeut utifrån kompetensområde via länkarna nedan.

Observera! Vi kan inte ge individuell rådgivning per mail. Läs först informationen här på sidan och leta tid under bokningslänkarna hos respektive fysioterapeut.

Vi har högt söktryck och många inkommande remisser. Om du inte hittar en ledig tid på bokningssidorna betyder det att vi just nu har fullt, men nya tider släpps löpande. Detta sker utifrån patientflöde/mängd och schemaläggning hos respektive medarbetare, det är därför svårt för oss att svara på frågor om eventuella väntetider.

Alla våra fysioterapeuter har kompetens inom följande och du väljer själv vem du önskar boka hos: Graviditetsrelaterad rygg och bäckensmärta, diastas, generellt stöd kring fysisk aktivitet och träning, en första bedömning för bäckenbottenfunktion och knipträningsråd.

Vid behov hänvisar vi vidare till annan kompetens inom eller utanför mottagningen.

Emma Regberg, leg. fysioterapeut, specialist obstetrik, gynekologi, urologi

Specialistkompetens inom gynekologiska besvär/sjukdomar genom livet, graviditet och födande. Gynekologisk sjukdom, förlossningsskador, framfall, graviditetsrelaterade besvär, postpartum, rehab vid gynekologisk kirurgi, urin- och analinkontinens, framfall, blås- och tarmtömningsbesvär, smärta i bäcken och bäckenbotten, trauma och gynskräck.

Kontakt: emma@mejakvinnohalsa.se

Obs! Emma är mammaledig från patientarbete under 2023. Om du varit tidigare patient och önskar boka hos någon av kollegorna gäller nybesök om inte annat är överenskommet. Du kan alltså inte boka återbesök till de andra fysioterapeuterna på mottagningen.

Ellen Rubin, leg. fysioterapeut, specialist obstetrik, gynekologi, urologi Obs! Ellen börjar i mitten av november. Önskar du boka en tid kan du maila ellen@mejakvinnohalsa.se

Specialistkompetens inom gynekologiska besvär/sjukdomar genom livet, graviditet och födande. Tar emot patienter med bäckenbottendysfunktion, blås- och tarmbesvär, urin- och analinkontinens, förlossningsskador, rehab i samband med gynekologiska operationer, prolaps, vulvodyni, smärtor bäcken och bäckenbotten samt graviditetsrelaterade besvär. Har även kompetens för att ta emot bebisar med torticollis och skallasymmetri.

Mia Fernando, leg. fysioterapeut, specialist obstetrik, gynekologi, urologi

Kontakt: mia@mejakvinnohalsa.se

Tar emot allt som hör samman med gynekologiska besvär/sjukdomar genom livet, graviditet och födande. Specialistkompetens inom bäckenbottenutredning och behandling.

Marina Kalafatidis, leg. fysioterapeut, specialist äldres hälsa och medicinsk lymfterapeut

Tar emot våra seniorer samt patienter i alla åldrar med graviditetsrelaterade besvär, inkontinens, diastas och ryggsmärtor. Har kompetens inom bäckenbottenundersökning med särskild tonvikt på knipträning. Specialistkompetens inom äldres hälsa. Tar emot patienter med pågående eller avslutad cancerbehandling.

Kontakt: marina@mejakvinnohalsa.se

Jessica Diehn, leg. fysioterapeut, specialist fysisk aktivitet och idrottsmedicin

Tar emot patienter med belastningsrelaterad smärta och skador, graviditetsrelaterade besvär och bäckenbottendysfunktion. Specialistkompetens kring återgång till eller genomförande av fysisk aktivitet och idrottsmedicin. Har kompetens inom bäckenbottenundersökning.

Kontakt: jessica@mejakvinnohalsa.se

Elin Eriksson, leg. fysioterapeut, specialist inom smärta och smärtrehabilitering

Tar emot dig som har långvarig och komplex smärtproblematik exempelvis långvarig bäckensmärta, överspänd bäckenbotten, underlivssmärta och endometrios. Specialistkompetens inom smärta och smärtrehabilitering. Har kompetens inom bäckenbottenundersökning med särskild tonvikt på bedömning av spänning och smärta.

Kontakt: elin@mejakvinnohalsa.se

Bozena Fatyga, leg. psykolog

Tar emot patienter som söker för t.ex. ångesttillstånd, depression, stress, sömnbesvär, krishantering och PTSD. Arbetar med individuell kontakt, par- och familjeterapi. Erbjuder stöd under graviditeten och för dig som är nybliven förälder.

Observera! Privat taxa gäller, för mer information läs under fliken Samtalsterapi.

Kontakt: bozena@mejakvinnohalsa.se

Hanna Norell, personlig tränare

Tar emot PT-kunder oavsett ålder (vuxna) och tidigare erfarenhet av träning. Det kan exempelvis handla om stöttning i att komma igång med träning efter förlossning, vidare träning i friskvården efter avslutad rehab eller ny inspiration i träning. Det finns enskilda PT-tider för alla samt mindre PT-grupper för mammor som fått barn.

Observera! Privat taxa gäller, för mer information läs under fliken Pt-träning för mammor.

Kontakt: hanna@mejakvinnohalsa.se