Boka tid

Bokning sker till respektive fysioterapeut utifrån kompetensområde via länkarna nedan eller mail. 

Är du osäker på vem som är bäst lämpad för just dig? Maila info@mejakvinnohalsa.se så hjälper vi dig. Observera! Vi kan inte ge individuell rådgivning per mail utan enbart hjälpa dig med bokningsförfarandet.

Just nu har vi högt söktryck och många inkommande remisser. Om du inte hittar en ledig tid på bokningssidorna betyder det att vi just nu har fullt, men nya tider släpps löpande. Detta sker utifrån patientflöde/mängd och schemaläggning hos respektive medarbetare, det är därför svårt för oss att svara på frågor om eventuella väntetider.

Du kan kontakta oss via infomailen om du har frågor om deltagande i våra grupper.

Emma Regberg, specialist obstetrik, gynekologi, urologi

Tar emot allt som hör samman med gynekologiska besvär/sjukdomar genom livet, graviditet och födande. Specialistkompetens inom bäckenbottenutredning.

Kontakt: emma@mejakvinnohalsa.se

Obs! Emma går på mammaledighet i januari och kommer därför ha en paus i patientarbete. Det går fortsatt bra att maila om du varit pågående patient och behöver stämma av något, tex överrapportering till kollega eller frågor som rör remisser och liknande.

Mia Fernando, specialist obstetrik, gynekologi, urologi

Tar emot allt som hör samman med gynekologiska besvär/sjukdomar genom livet, graviditet och födande. Specialistkompetens inom bäckenbottenutredning.

Kontakt: mia@mejakvinnohalsa.se

Marina Kalafatidis, specialist äldres hälsa och medicinsk lymfterapeut

Tar emot våra seniorer samt patienter med graviditetsrelaterade besvär, inkontinens, diastas och ryggsmärtor. Har grundläggande kompetens inom vaginal/anal bäckenbottenundersökning. Tar emot patienter med pågående eller avslutad cancerbehandling.

Kontakt: marina@mejakvinnohalsa.se

Jessica Diehn, specialist fysisk aktivitet och idrottsmedicin

Tar emot patienter med belastningsrelaterad smärta och skador i hela kroppen, graviditetsrelaterade besvär och bäckenbottendysfunktion. Har grundäggande kompetens inom vaginal/anal bäckenbottenundersökning.

Kontakt: jessica@mejakvinnohalsa.se

Elin Eriksson, specialist inom smärta och smärtrehabilitering

Tar emot patienter med smärta i hela kroppen samt endometrios och underlivssmärta. Specialistkompetens inom långvarig smärta och smärtrehabilitering. Har grundläggande kompetens inom vaginal/anal bäckenbottenundersökning.

Kontakt: elin@mejakvinnohalsa.se

Bozena Fatyga, leg. psykolog

Tar emot patienter som söker för t.ex. ångesttillstånd, depression, stress, sömnbesvär, krishantering och PTSD. Arbetar med individuell kontakt, par- och familjeterapi. Erbjuder stöd under graviditeten och för dig som är nybliven förälder.

Observera! Privat taxa gäller, för mer information läs under fliken Samtalsterapi.

Kontakt: bozena@mejakvinnohalsa.se

Hanna Norell, personlig tränare

Tar emot PT-kunder oavsett ålder (vuxna) och tidigare erfarenhet av träning. Det kan exempelvis handla om stöttning i att komma igång med träning efter förlossning, vidare träning i friskvården efter avslutad rehab eller ny inspiration i träning. Det finns enskilda PT-tider för alla samt mindre PT-grupper för mammor som fått barn.

Observera! Privat taxa gäller, för mer information läs under fliken Pt-träning för mammor.

Kontakt: hanna@mejakvinnohalsa.se