Pt-träning för mammor

Vår tränare Hanna erbjuder friskvårdsträning för dig som vill fortsätta hos oss efter avslutad rehab eller för dig som inte är i behov av fysioterapi, men ändå vill ha stöd och regelbundenhet i din träning. Hannas grupper kan även vara ett komplement för dig som har lite glesare bokade tider för rehabbesök.

PT-träning i mindre grupp för mammor
Hanna erbjuder pt-träning i mindre grupp för dig som fött barn och vill ha hjälp med inspirerande, kul och genomtänkt träning anpassat för och tillsammans med andra mammor.

I den lilla gruppen utformas träningen utifrån din träningsnivå och vana sedan tidigare. Träningen utgår från kliniken i Farsta.

Fyra mammor i varje grupp och självklart får ni ta med era bebisar! Grupperna tränar fem måndagar i rad för 1150 :-

Enskild PT-timme i gymmet eller hemma
Du kan boka enskilda pt-timmar på kliniken för 795 kr/h och hemma-hos-träning för dig som bor mellan Södermalm och Farsta för 895 kr/h.

Om ni är en grupp mammor som vill träna tillsammans – hör av er så bokar vi en egen tid/vecka för er inne eller ute, nära där ni bor.

Detta är ett perfekt sätt att nyttja ett friskvårdsbidrag!

Du hittar PT-tider och startdatum för PT-grupper för mammor via bokadirekt. Vid frågor om träningen eller om du önskar boka PT-tid i hemmet maila hanna@mejakvinnohalsa.se så berättar hon mer.