Hitta hit

Foto: Walther, Seved 1961 Farsta C, SJ reklamavd.

Vi finns på Munkforsplan 33 i Farsta Centrum.

Det tar 20 minuter att åka med tunnelbanans gröna linje från Stockholm central. Från tunnelbaneuppgången är det 150 m. Hit kommer du också lätt med buss, cykel eller bil. Parkering runtom centrum är gratis i 2 h.

Om du kommer med tunnelbanan går du direkt vänster efter parkeringen, förbi Svea Vaccin och Lindex så ser du vår entré. Parkering finns på flera sidor av centrum, utanför vår entré finns pendlarparkeringen som ofta är full dagtid. På andra sidan huset finns besöksparkering, likaså på andra sidan torget/gallerian. Här finns en karta som tar dig till vår entré.

Vår lokal är givetvis tillgänglighetsanpassad enligt gällande krav. Det går att stanna med bil precis vid entrén och parkeringsplats för rörelsehindrad ligger i nära anslutning till ingången.

Vår lokal är helt nybyggd efter våra behov och önskemål. Vi har ett antal behandlingsrum, träningsyta, grupprum, personalutrymmen och två WC. Vi önskar att du kommer ombytt om du ska träna med din fysioterapeut, alternativt byter om på behandlingsrummet. Dusch finns att tillgå på den stora toaletten om du behöver, men vi är glada om den inte ockuperas alltför långa stunder.

Bebisar och mindre barn är alltid välkomna till oss! Vill du ha en hjälpande hand under besöket finns vi där för dig. Du är alltid välkommen att sitta kvar i vårt väntrum för att amma/mata din bebis.